Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ατυχείς εκφράσεις η εκδήλωση εμπάθειας?

Δεν λέει να καταλαγιάσει η σκόνη από την τοποθέτηση του κ. Βλαχου Κων/νου , ως πρόεδρου του παραρτήματός της ΕΑΑΣ Λάρισας (και δοθείσης  της ευκαιρίας να του ευχηθούμε καλή τύχη στο έργο του) , αλλά και από  την μη τοποθέτηση , έστω ενός μέλους προερχόμενο από την ΣΜΥ στο τοπικό συμβούλιο .
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , βλέπουμε εκατοντάδες αναρτήσεις  (θετικές και αρνητικές) για το θέμα αυτό,  άλλα εντύπωση έκαναν οι απαξιωτικές απαντήσεις που δόθηκαν σε συναδέλφους αποφοίτους ΣΜΥ  , από τον νέο πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος της ΕΑΑΣ Λάρισας,  οι οποίοι τόλμησαν να έχουν  αντίθετη προς αυτόν σκέψη.

Λογικό είναι να γεννηθούν ορισμένα ερωτήματα
Αυτό είναι το πνεύμα συναδελφικοτητας?
 Το πνεύμα συνεργασίας?
 Να απαξιώνουμε τον συναδέλφους  που δεν έχουν  με εμάς την ίδια προέλευση?
Αυτή θα είναι η συμπεριφορά σε όσους έχουν αντίθετη από εμάς γνώμη?
Γιατί έχασε την ψυχραιμία του ο νέος πρόεδρος?
Γιατί σβήστηκαν τα απαξιωτικά σχόλια δεν πρέπει να αναλαμβανουμε και την ευθύνη τον όσων γράφουμε και λεμε?
και πολλά άλλα ακόμη.

Έπειτα από άδεια που δόθηκε από τον συνάδελφο κύριο Χατζή Απόστολο,  δημοσιεύουμε τις σχετικές αναρτήσεις μια και κάποιοι φρόντισαν να αποσυρθούν απο τα σχόλια του fb.



 Κάτι που δεν έχουν καταλάβει ορισμένοι απο εμάς ,είναι ότι ,τώρα είμαστε  απλός συνταξιούχοι και δεν έχουμε καμιά διοικητική εξάρτηση μεταξύ μας  .Ότι μια βασική αρχή της δημοκρατίας  είναι η διαφωνία και η έκφραση αντίθετης άποψης , άλλα και ότι σε αντίθεση με την ενεργό υπηρεσία οπού επιβάλαμε στους κατωτέρους μας τον σεβασμό , σαν πολίτες πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για να αποκτήσουμε τον σεβασμό των συναδέλφων μας, των γειτόνων μας και γενικά τον συμπολιτών μας.
Ελπίζουμε ο νέος πρόεδρος να ζητήσει δημόσια συγνώμη γι αυτές τις καθόλου ευγενικές απαντήσεις που δόθηκαν στους  συνάδελφους μας

1 σχόλιο: