Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Εντοπίστηκαν οι στρατιώτες του “αλβανικού αετού”!

Εντοπίστηκαν οι στρατιώτες του “αλβανικού αετού”! Νεοσύλλεκτοι της τελευταίας ΕΣΣΟ!





Λίαν ανησυχητικό το φαινόμενο των στρατιωτών που κατατάχθηκαν στον Ελληνικό Στρατό και τη φωτογραφία που ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού. 

Να υπηρετείς στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, να φοράς την Ελληνική Στολή, να φοράς το πηλήκιο με το εθνόσημο και να "φωνάζεις" είμαι αλβανός.
Οι πρωταγωνιστές της φωτογραφίας είναι νεοσύλλεκτοι της τελευταίας ΕΣΣΟ!  ΅Εντοπίστηκαν και αναμένεται να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Ορισμένα γεγονότα δεν μπορούν να δικαιολογηθούν ακόμη και από την νεανική επιπολαιότητα ή την άγνοια. Δεν γνωρίζουμε τι θα επικαλεστούν οι νεαροί, αλλά επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρούνται τέτοια απαράδεκτα φαινόμενα, η τιμωρία τους δεν αναμένεται να έχει μεγάλη δόση επιείκειας.

 Το ΓΕΣ αντέδρασε άμεσα και μας ενημερώνει:

Αναφορικά με την ανάρτηση φωτογραφίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που απεικονίζει Στρατιώτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού, ενημερώνουμε τα ακόλουθα:
1. Άμεσα κινήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Στρατού και εντοπίσθηκαν οι Στρατιώτες. Πρόκειται για Νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων
2. Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας.
3. Συναφώς διερευνώνται διοικητικές ευθύνες.

ΥΓ. Ο σεβασμος στην χωρα που εισαι φιλοξενουμενος  , που σου εδωσε την στοιχειώδη μόρφωση που σου δινει πολυ περισσότερες ελευθερίες απο οτι η χωρα καταγωγης σου ειναι το ελαχιστο που μπορεις να κανεις .   Και στην τελικη εαν δεν σας αρεσει εδω , υπαρχει στα ΒΔ συνορα της χωρας μας μια πυλη που παει στην δικια σας ο δρομος ειναι ανοικτος παντα. Χωρις να θελω να ειναι μαντης κακων τα φαινομενα αυτα σε λιγα χρονια θα ειναι πιο εντονα .


πηγη:www.militaire.gr/






1 σχόλιο: