Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

προς τη η επίθεση?

Με μια ανάρτηση του στο διαδίκτυο η σελίδα veteranos.gr/ πετάει λάσπη στον νεοσύστατο Σύνδεσμο Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικων (ΣΑΣΜΥ) 
θέτοντας το ερώτημα ποιοι την πίεσαν για να μην συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της θεσσαλονίκης? 
και συνέχισε την ρίψη λάσπης με τα παρακάτω σχόλια: Σχόλιο : Σύμφωνα με  πληροφορίες  κάποια μέλη του Συνδέσμου ζήτησαν να μην πάνε κόντρα στις αποφάσεις της Κυβέρνησης και  το προσωρινό Δ.Σ  ανέκρουσε πρύμνα !
Αν όμως ο κάθε Σύνδεσμος και μάλιστα Αποφοίτων Παραγωγικής Σχολής των Ενόπλων Δυνάμεων ,υπακούει στις  εντολές της κάθε Κυβέρνησης ακόμη  και σε Εθνικά Θέματα  …Τότε πιάσαμε πάτο και ο Σύνδεσμος δεν χρειάζεται καν να ιδρυθεί !
Το «Απάντων Τιμιότερων η Πατρίς» δεν ταιριάζει στο  λογότυπο του Συνδέσμου!

Από την θέση του προσωρινού αντιπρόεδρου θα απαντήσω μόνο σε ότι με άφορα 

1ο στις 13 Ιαν που αναφέρει το δημοσίευμα ο ΣΑΣΜΥ δεν υπήρχε άρα αναζητήστε αλλού την πηγη της ανακοίνωσης που επικαλείστε και όχι στο ΔΣ του συνδέσμου 

2ο Προσωπικά εγώ άλλα πιστεύω και όλο  το προσωρινό ΔΣ  δεν έχουμε δώσει δείγματα ότι ανήκουμε στην μια η στην άλλη παράταξη και εκτελούμε εντολές (άλλωστε πότε προλάβαμε σε 2 ήμερες?) 

3ο. Σας διαφεύγει ότι στον ΣΑΣΜΥ υπάρχουν και εε μέλη τα οποία σύμφωνα με του νόμους και τους κανονισμούς διεποντε απο κάποιους περιορισμούς που πρέπει εμείς να σεβαστούμε .

Θα μπορούσα να γράψω και πολλά άλλα ,  αλλά θα αρκεστώ μόνο στο ότι με άφορα σας κάλω να ανακαλέστε σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθώ με κάθε νόμιμο μέσο δια την διασφάλιση της προσωπικοτητας μου . 




                                                                   προσωρινός αντιπρόεδρος ΣΑΣΜΥ
                                                                                  Τχης (ΠΒ) εα
                                                                       Βασίλειος Καλαμιώτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου