Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

τι έγραψε ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ

Τα συλλυπητήρια του μεσώ της προσωπικής του σελίδας στο fb εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ κύριος Βασίλειος Ροζής  και γράφει:

<<ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ
H τραγωδία στη δυτική Αττική με 16 νεκρούς, δυστυχώς συμπεριελάμβανε και ένα δικό μας άνθρωπο. Τον απόστρατο συνάδελφο Γεώργιο Πολυμερόπουλο, πατέρα δύο παιδιών 10 και 16 ετών αντίστοιχα, απόφοιτο ΣΜΥ τάξεως 1990. Στις οικογένειες όλων των θυμάτων και στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου εκφράζω τα συλλυπητήρια μου, δύναμη, κουράγιο και ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των.>>
σχόλιο δικό μας : ελπίζουμε η λύπη να μην περιορισθεί μόνο στα λόγια αλλά και έμπρακτα η ΕΑΑΣ μαζί με όλη την μεγάλη οικογένεια του Στρατού Ξηράς να αναλάβει πρωτοβουλίες για την όσο το δυνατόν περισσότερη υποστήριξη ηθική και υλική σε αυτή την σύζυγο που έχασε με τραγικό τρόπο τον σύζυγο και πάτερα τον παιδιών της .
Ήδη υπάρχει από τον  ΠΣΑΕΜΘ, αποστολή  δυο επιστολών, μια προς τον Αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή και άλλη προς τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων ΕΑΑΣ, με τς οποίες ζητά την συνδρομή τους στην στήριξη της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου