Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Συνάντηση αποφοιτων ΣΜΥ ταξη 82

Με αυτή την ανάρτηση θα αρχίσουμε την ενημέρωση των συναδέλφων για συναντήσεις που πραγματοποιουνται    από διάφορες τάξεις της σχολής μας .
 Την αρχη θα κανω φυσικα απο την δικη μου ταξη . Την ταξη ΣΜΥ 82.
Στις 26 Νοε 2016 ελαβε χωρα στην εδρα της σχολης μας στα Τρίκαλα η συνάντηση της ταξης ΣΜΥ 82 με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 35 ετων απο την κατάταξη μας στην σχολη ( Δευτερα 23 Νοε 1981) . Τα συναίσθηματα  ανάμικτα . είδαμε συμμαθητές που ειχαμε να τους δουμε απο την αποφοιτηση μας απο την σχολη , ηρθαν στο μυαλο καλες αλλα και κακες στιγμες που ζησαμε στην πιο τρυφερη ηλικα . Ξαφνικα περασαν απο το μυαλο μας ολα αυτα τα 35 χρονια .

Η επίσκεψη αρχισε με ενημερωση απο την σχολη για τα νεα δρώμενα της

 έπειτα τελέσθηκε τρισάγιο στην μνήμη συμμαθητών που έφυγαν πρόωρα απο κοντά μας

και τελος εγινε καταθεση στεφανου στο μνημειο της σχολης απο τον αρχηγο της ταξης και οι συμμαθητες τραγουδησαν τον εθνικο υμνο
στην συνεχεία δόθηκε χρονος για επίσκεψη στους χωρους της σχολης αλλα και κουβεντούλα



 και οπως ολοι καταλάβατε η συνάντηση εληξε με επισκεψη σε ταβερνα της περιοχής 




Θα ηθελα εδω να επισημάνω για τους αναγνωστες που τυχον μας διαβασουν και δεν εχουν σχεση με τις ΕΔ οτι ο δεσμος που εχουν οι συμμαθητες μια ταξης ειναι αδερφικός εκτος απο τυπικα συναδελφικός μια και ολοι αυτοι οι ανθρωποι περασαν δυσκολες στιγμες στην διαρκεια της φοιτησης τους στις διαφορες στρατιωτικες σχολες στην πιο τρυφερη ηλικια οταν οι συμμαθητες τους απο το λυκειο εκαναν φοιτητική ζωη , στιγμες με πονο και πολυ ιδρωτα που τους ενωσαν για μια ζωη. 
ΥΓ.Περιμενω ενημερωση για συναντησεις και αλλων ταξεων για ενημερωση του blog 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου