Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Εκλογές ΕΑΑΣ



Όπως όλοι ξέρουμε οι Εκλογές για την κεντρική Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) θα πραγματοποιηθούν στις 19 Φεβρουαρίου 2017. 
Φυσικά για τα Παραρτήματα δεν προβλέπονται εκλογές και ο πρόεδρος και τα μελη διορίζονται . 
 Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλονται, εγγράφως, μέχρι και την 24η Ιανουαρίου 2017. Ηδη ορισμένοι συνάδελφοι  δήλωσαν  πρόθεση τους να είναι υποψήφιοι: 
Αυτοί είναι μέχρι στιγμής οι (με αλφαβητική σειρά) :
Υπτγος ε.α Ε.Ν.Δανιάς.

Σεβαστοί κ.κ Α/ΓΕΕΘΑ, Α/ΓΕΣ, Α/ΕΛ.ΑΣ, Στρατηγοί, Συνάδελφοι και φίλοι
σας ενημερώνω ότι σήμερα 18 Νοε. 2016, κατέθεσα εκ νέου αίτηση υποψηφιότητας για την θέση του Προέδρου της ΕΑΑΣ.
Από σας ζητώ την στήριξή σας με ξέρετε πάρα πολύ καλά ποιος είμαι και πως εργάζομαι.
Η εκ νέου υποψηφιότητά μου στηρίζεται στην αγάπη σας, αλλά και την ηθική μου υποχρέωση έναντι υμών που στις εκλογές της ΕΑΑΣ του 2011 αλλά και του 2014 με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας.
Σας καλώ να ενημερώσετε τις επαφές σας για την καθολική ει δυνατόν συμμετοχή στις εκλογές, έτσι ώστε όλοι μαζί να δώσουμε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε παρόντες και απαιτούμε αντιμετώπιση βάσει της προσφοράς μας και όχι ως παρίες.
Φιλικά και Συναδελφικά..
Υπτγος ε.α Ε.Ν.Δανιάς.
 Πρόεδρος &Υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΑΑΣ



Αγαπητοί Συνάδελφοι και φίλοι και αγαπητά μέλη εκλιπόντων Συναδέλφων.

Ανταποκριθείς στις προτροπές πολλών εξ’ υμών κατέθεσα σήμερα 9 Δεκ 2016 ,την υποψηφιότητά μου για την θέση του Προέδρου της ΕΑΑΣ.

Από το 2010 διαβλέποντας την δεινή θέση στην οποία περιερχόμασταν λόγω των μνημονιακών πολιτικών και διαπιστώνοντας δυστυχώς την διστακτικότητα της τότε ΕΑΑΣ να αναλάβει ενεργό ρόλο για την στήριξη των δικαιωμάτων των μελών της, δραστηριοποιήθηκα ενεργά σε πολλά επίπεδα μαζί με άλλους συναδέλφους προς την κατεύθυνση διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας.
Είναι αλήθεια ότι το παραγόμενο από την ΕΑΑΣ έργο, της μεγαλύτερης ίσως και αξιολογότερης Ένωσης στο χώρο της ελληνικής κοινωνίας, είναι δυσανάλογα μικρό τόσο της δύναμής της όσο και των δυνατοτήτων της. Αποτέλεσμα αυτού είναι να απογοητεύει συνεχώς τους μεγαλύτερους και να μην συγκινεί τους νεώτερους. Και αυτό βέβαια δεν μπορεί να συνεχισθεί.
Πιστεύoντας ακράδαντα στην ανάγκη ύπαρξης:
- Μιας ισχυρής Ένωσης απαλλαγμένης από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος με σύγχρονη νομοθεσία, δομή και οργάνωση,
- Μιας Ένωσης που να μάχεται με κάθε νόμιμο μέσο για την υπεράσπιση των Εθνικών μας Αξιών καθώςκαι για τα δίκαια και δικαιώματα των μελών της,
- Μιας Ένωσης που να συνεργάζεται αρμονικά με τους υφιστάμενους διεκδικητικούς φορείς στο χώρο των αποστράτων και να μεγιστοποιεί τα οφέλη που προκύπτουν από τον συντονισμό και την συνταύτιση των προσπαθειών σε όλα τα επίπεδα,
- Μιας Ένωσης που να αναδεικνύει το μεγαλείο της ψυχής και του πνεύματος του Έλληνα Αξιωματικού και να επιβάλλεται με το κύρος της,
- Μιας Ένωσης που να συμμετέχει ενεργά ,για θέματα που μας αφορούν, στις αποφάσεις που παίρνονται από τα διάφορα θεσμικά όργανα της πολιτείας ,τα οποία όπως μέχρι τώρα έχει φανεί αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς ,
Σας καλώ στις επερχόμενες εκλογές να με στηρίξετε με την ψήφο σας για μία Ένωση αγαπητή από τα μέλη της και σεβαστή από τα θεσμικά όργανα της πολιτείας. Για μία Ένωση αντάξια των προσδοκιών όλων μας. Για μία Ένωση όπου το «ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ» θα αποκτήσει ουσία και περιεχόμενο.
Αθήνα, 9 Δεκ 2016
Αντγος (ε.α) Στέλιος Καστραντάς
Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΑΑΣ
(τηλ: 6973809121. emailstilkas@yahoo.gr)
Υ.Γ. Οι αναλυτικές προγραμματικές μου θέσεις θα κοινοποιηθούν σύντομα


Αντγος ε.α. Ροζής Βασίλειος

Αγαπητοί συνάδελφοι του Στρατού Ξηράς, των Σωμάτων Ασφαλείας και ορφανικές οικογένειες των εκλιπόντων συναδέλφων, μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού. (Ε.Α.Α.Σ.)
Σας ενημερώνω ότι σήμερα 9 Δεκ 2016 κατέθεσα αίτηση υποψηφιότητας για τη θέση του Προέδρου, στις επερχόμενες αρχαιρεσίες της 19ης Φεβ 2017 για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ένωσης.
Η υποψηφιότητα μου βασίζεται στην αγάπη, στην ηθική υποχρέωση, και στο αίσθημα καθήκοντος και προσφοράς προς όλους τους συναδέλφους, για μια Ένωση Δυνατή και Αξιοσέβαστη, Αποτελεσματική και Ανταποδοτική προς τα μέλη της, που τόσο έχουν πληγεί βάναυσα από τις άδικες και δυσβάστακτες εις βάρος μας πολιτικές, δοκιμάζονται δε ήδη σκληρά και συνεχώς απαξιώνονται ατομικά, αλλά και η ίδια η Ε.Α.Α.Σ., ως Ν.Π.Δ.Δ.
Πέραν τούτου όμως, σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή για τη Πατρίδα μας και για το καθένα μας ξεχωριστά, πιστεύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό και τις αστείρευτες δυνατότητες της Ε.Α.Α.Σ., είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε ΜΑΖΙ να πετύχουμε και να αλλάξουμε πολλά, έτσι ώστε να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και ελπίδα. Βαθιά πεποίθηση και πιστεύω μου είναι πως, χαμένος αγώνας είναι μόνο αυτός που δεν δόθηκε ποτέ.
Σκοπός και στόχος μου είναι στις 19 Φεβ. 2017 να αλλάζουμε σελίδα, χωρίς τις παθογένειες και τις αγκυλώσεις του παρελθόντος, προσβλέποντας και προσδοκώντας σε ένα καλύτερο αύριο, να αγωνισθούμε όλοι ΜΑΖΙ, για το κοινό μας καλό. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με μια Ε.Α.Α.Σ., Τολμηρή και Σύγχρονη, Δυνατή και Πρωτοπόρα, Αδέσμευτη και Ανεξάρτητη, Σεβαστή και Αξιόπιστη, Μαχητική και Διεκδικητική, με Όραμα και Προοπτική, Ανοικτή στα μέλη της και κυρίως Αποτελεσματική. Την Ε.Α.Α.Σ. που αγαπάμε και επιθυμούμε όλοι μας, την Ε.Α.Α.Σ. της καρδιάς μας.
Συνάδελφοι στο δύσκολο και επίπονο αγώνα που έχουμε μπροστά μας, σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες εκλογές της 19ης ΦΕΒ. 2017 για τη θέση του Προέδρου, ώστε να μου δώσετε τη δύναμη και τη δυνατότητα να αγωνισθώ και να προσπαθήσω για μια Ε.Α.Α.Σ. καλύτερη για το κοινό μας καλό και να αλλάξουμε ότι μπορούμε από όσα μας πίκραναν και μας ταλαιπώρησαν ή ακόμα και να αποτρέψουμε καινούργια.
Συνάδελφοι, σας καλώ και σας παρακαλώ για τη καθολική συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία. Μόνο έτσι, με μια Ε.Α.Α.Σ. δυνατή και μεγάλη, θα στείλουμε ηχηρότατο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι αλλάζουμε, ότι είμαστε εδώ παρόντες, ότι αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε τα πάγια και διαχρονικά αιτήματα μας. Δεν ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ επίλυση αυτών και αντιμετώπιση που να αρμόζει στο Κύρος στην Αξιοπρέπεια και στη Προσφορά μας.
Αντγος ε.α. Ροζής Βασίλειος
Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ και υποψήφιος Πρόεδρος


Η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη μια και οι ενέργειες της ΕΑΑΣ έχουν επιπτώσεις σε όλους μας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου